izpitna obdobja

INFORMATIVNI DAN – VPIS SŠ

14. IN 15. februar 2020

EVIDENČNI VPIS

6.-24.4.2020

OBJAVA RAZPISA ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

4.-15.5.2020

SPREJEMNI PREIZKUS ZA VPIS

20.-29.5.2020

VPIS UČENCEV V 1. RAZRED

1.-10.6.2020

 

Spoštovani starši in dragi učenci,

glasba je melodija posebne govorice, je umetnost, ki prevzame poslušalca in ustvarjalca, ne glede na raso, spol in starost, je blagor duše in je brezčasna. Ukvarjanje z njo pomeni poseben privilegij. Žal ni vsem dano in omogočeno, da bi spoznali njene brezmejne razsežnosti, globino njene moči in užitke njene lepote. Glasba je ena najplemenitejših in najlepših umetnosti, ki je dana ljudem. Ob tem se skoraj ne zavedamo, kakšen vpliv ima na naše počutje, vedenje, vsakdanje življenje, na občutke in razum.

Želimo, da bi lahko vsem učencem, ki imajo primerne dispozicije, voljo in dovolj vztrajnosti, pomagali dojemati in sprejemati lepote glasbenega sveta, da bi lahko kasneje sami dajali in darovali svoja spoznanja in ustvarjalnost.

Pred vami je spletno mesto, s katerim vam predstavljamo našo glasbeno dejavnost do te mere, da boste lahko lažje začutili naš utrip, da bi postala naša šola tudi vaša šola, vaša vsakdanja spremljevalka.

Na zavodu se zavedamo, da opravljamo odgovorno in pomembno delo, saj v programe vključujemo že predšolske otroke, ko skozi glasbeno izobraževanje vzgajamo in oblikujemo osebnost vsakega posameznega učenca. Zato si želimo dobrega sodelovanja s starši, želimo si uspešnega dela z učenci in dobrih medsebojnih odnosov ter uspehov.

Prepričani smo, da bomo z glasbo uspeli do naših skupnih ciljev!